Arbetet med att stärka ekonomin har fortsatt högsta prioritet och en rad åtgärder har därför vidtagits. Bland annat har en extra säljresurs i form av Nicklas Norberg och Eric Asplund tagits in för att stärka upp Roger Magnussons jobb från kansliet.

Båda jobbade tidigare som säljare på Mittmedia men slutade i våras för att driva eget, med försäljningsrättigheterna av RIX FM Sundsvall samt utomhusreklam efter vägarna.

Ekonomin går också åt rätt håll, sedan i somras har skulderna minskat med cirka 440 000 kronor.

Parallellt har föreningen kommit igång med tillsättande av kommittéer, med såväl en informations- som ungdomskommitté. Syftet med detta är att kunna renodla frågor till där de hör hemma och få en tydligare struktur på hur föreningen jobbar. Även skridskoskolan har kommit igång.

Såväl J18 som J20 har inlett sina säsonger övertygande, på de fyra inledande omgångarna i J20 Elit har laget fyra segrar av fyra möjliga med den imponerande målskillnaden 27-5. J18 har tre segrar och tre förluster på de sex första omgångarna, senast blev det vinst med 3-2 i derbyt mot Timrå.

På lördag (14/10) är det familjedag på Sundsvall Energi Arena. Dagen börjar klockan 11.15 med skridskoskolan, därefter är det dags för vårt J18-lag att ta emot Björklöven med nedsläpp 12.15, sedan ställs J20 mot SK Lejon klockan 15.30. Kom ihåg att anmäla dig till din lagledare för mat, musik och mingel efteråt.

För publiken väntar en förhoppningsvis spännande dag. (se bifogad pdf)

V.44 är det dags för höstlovscamp med Pelle Hallin se mer på : https://www.laget.se/SUNDSVALLHC/news/5279851/Hostlovscamp-

Nu fortsätter vi jobbet på den inslagna vägen under hösten.

Sundsvall Hockey

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrmail