Sundsvall Hockey meddelar idag den 27 juni följande

Sundsvall Hockey meddelar idag den 27 juni följande;

 

Vi har under två säsonger dragits med underskott i ekonomin. Vi har vidtagit åtgärder under våren och sommaren som gått. Tre tjänster på kontoret har avslutats, dragit oss ur högsta serien, SDHL, med vårt och Timrå IKs Damlag. Vi har sänkt kostnader på A-lag Herr i kommande budget.

Vi har fortfarande ett akut ekonomiskt läge. Vi har upprättat en god kommunikation med Skatteverket och tillsammans kommit överens om en plan om betalning av våra skulder.

IF Sundsvall Hockey behöver bygga upp en ny grund med återställd stabil ekonomi, anpassad organisation och en framtidstro. För att säkerställa vår ungdoms och juniorverksamhet har vi beslutat att genomföra ytterligare en åtgärd.

Vi kommer inte att spela Hockeyettan med vårt A-lag Herr. Vi gör ett uppehåll med laget under kommande säsong med målet att inför säsongen 2018-2019 åter ha ett lag i seriespel. Ett av skälen är att vi inte anser oss klara de ekonomiska kraven och således den licens som krävs för lagen i Hockeyettan.

Med de åtgärder föreningen har vidtagit beräknas vi minska kostnader med ca 6,0 miljoner kr mot föregående säsong.

IF Sundsvall Hockey kommer följande säsong ha en verksamhet som innefattar skridskoskolan för de allra yngsta, till vårt äldsta juniorlag, J20. Ishockeygymnasiet kommer utvecklas ytterligare med nya elever/spelare till hösten. Ett av våra mål är att utveckla verksamheten för tjejer. Föreningen kommer lägga mer kraft än någonsin på våra barn och ungdomar.

 

Vid frågor kontakta

Stefan Lindqvist, Klubbchef 060-553887

Hans Åhrman, Ordförande 060-553880

 

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrmail
By | 2017-10-30T22:33:01+00:00 2017/06/27|
Open

Sundsvall EnergiBauerBauerBauer