VM-meriterad forward klar

Sundsvall Hockey kan i dag meddela att forwarden Mathias Månsson är klar för en återkomst till Sundsvall Hockey. Månsson spelade i Sundsvall Hockey säsongen 2000/01 och har sedan dess skaffat sig mängder med rutin via bland annat 289 SHL-matcher för Brynäs, Skellefteå, Rögle och Södertälje. Säsongen 2006/07 spelade han VM i Ryssland.

– Äntligen är det klart att Mathias kommer att spela med oss. Han är en erfaren spelare som har stora meriter, säger sportchef Stefan Lindqvist.
I Månsson får Sundsvall Hockey in en extra dimension i kampen om att ta steget tillbaka till HockeyAllsvenskan.
– Han vet vad som krävs för att vi ska spela i Allsvenskan igen och blir därför väldigt värdefull för oss i vinter, säger Lindqvist.

Värvningen har möjliggjorts tack vare den insamlingskampanj som föreningen drivit under de senaste två veckorna, där företag och privatpersoner snabbt kraftsamlade och visade vilket engagemang som finns kring klubben.
– Vi är glada över den uppslutning som finns kring Sundsvall Hockey och vill rikta ett stort tack till alla som varit med och gjort värvningen möjlig, säger klubbchef Magnus Holmvall.

Även om målet nu är infriat finns fortfarande möjlighet att bidra för de som önskar.
– Vi stänger inte insamlingen än utan håller den öppen ett tag till, säger Holmvall.

Genom att sms:a BIDRA 12 MANSSON till 72672 bidrar du med 100 kronor per månaden i ett år. Via http://foreningsinsamling.se/fundraisers/mansson/ kan du följa insamlingen samt se hur du ska göra för att bidra.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrmail
By | 2017-10-30T22:33:27+00:00 2014/09/10|
Open

Sundsvall EnergiBauerBauerBauer