A-laget förstärker på ledarsidan.

Sundsvall Hockey förstärker ledningen för A-laget med Leif Strömberg!

Leif Strömberg tar över huvudansvaret för A-laget och Göran Tärnlund tar rollen bredvid honom i båset.

– Vår ambition och målsättning att etablera oss i Hockeyallsvenskan ligger fast, säger Christina Rylander Bergqvist, vice ordförande i Sundsvall Hockey.

– Det är därför vi gör denna förstärkning av lagledningen. Samtidigt vill vi att Stefan Lindqvist ska få möjlighet att fokusera på sin roll som Sportchef och redan nu kunna påbörja nästa säsongs lagbygge avslutar Christina Rylander Bergqvist

– Vi tror på vårt lag, men behöver fylla på med energi och skapa oss bästa möjliga förutsättningar för en bra avslutning av säsongen. Leif Strömberg kommer med sin breda erfarenhet och kunskap komplettera organisationen på ett bra sätt. Han kommer redan från imorgon torsdag att finnas på plats för sin första träning säger Stefan Lindqvist.

– Vi har på senare tid även fyllt på med nya spelare men stänger inte dörren för ytterligare förändringar i laget avslutar Stefan Lindqvist.

– Jag tar mig an uppgiften och ser det som en kittlande utmaning. Jag har följt laget och sett en hel del matcher och har en uppfattning hur jag ska tackla situationen. Jag kommer självklart göra allt jag kan tillsammans med övriga för att se till att föreningen når uppsatta mål, säger Leif Strömberg.

Avtalet med Leif Strömberg sträcker sig över denna säsong med ambition om ett fortsatt samarbete även för 2016-2017.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrmail
By | 2017-10-30T22:33:11+00:00 2016/01/06|
Open

Sundsvall EnergiBauerBauerBauer